Wat zegt men over de workshop Aboriginal Schilderen.

 

02-11-2017 Makro event Paint & Eat / OCMN

*Eefje Visser van Uitvaartzorg Eefje;als je bezig bent doet het meer met je dan je denkt.  waardering 9. http://uitvaartzorg-eefje.nl/

*Liesbeth Nuse van En fin;Super! De creatieve flow gaat echt los. waardering 9,5.  https://www.linkedin.com/in/liesbethnuse/

*Ellen Teunissen van Ellens Fotogalerijen;grappig om te merken dat de inspiratie vanzelf gaat stromen. Ik zie nu nog duidelijker hoe je dit kunt inzetten in de rouwbranche. wardering 9,5 https://ellensfotogalerijen.nl/

*Carien Moeijes van Eindelijk Geregeld : superleuk om te doen. Ik had niet gedacht dat ik zoiets leuks kon maken. waardering 9. https://www.eindelijkgeregeld.nl/wie-ben-ik/

Maaike Bloemsma van Bloemsma Creatiions; Rustgevend. waardering 8. http://www.bloemsma-creation.nl/

Adrienne Vesters van Autorijscholl Vester; 

Iris van Zijl, Renata Hubert, Marion de Lange, Petra Zeehuisen, Katja Vink en Angela van der Poel; erg rustgevend, echt superleuk, gezellig ontspannend, leerzaam en genoten, goed verzorgd allemaal. gemiddelde waardering 8,8.

   

10-10-2017 Dental Union bedrijfsfeest met collega's.

*Pauline zegt ; ik zou het zo weer doen!:)

*Mia zegt; ik vond het heel erg leuk, gezellig en inspirerend. Enthousiaste begeleiding. Ik zou het nog wel eens willen doen.. Heel erg leuk.

*Rene zegt; niet verwacht, erg creatief!

*Harmen, Renka, Henk, Ruud; het was gezellig en leuk om te doen.

*Karel en Leo zeggen; ontspannend en toaal iets anders.

*Nick en Geert zeggen; aparte vorm van kunst. Nieuw en interessant!

 

15-9-2017 Performation bedrijfsfeest met collega's.

*Ilona zegt; de workshop was leuk om te doen. Gezellig om met collega's even rustig bij te kletsen en om zo bezig te zijn. Het is bijna meditatief. De schilderwerken zijn allemaal anders, iedereen is creatief op zijn eigen manier.

*Kathalijne zegt; superleuk om na het werk op kantoor even iets heeeel anders te doen :). Iets waar ik echt goed in ben ahum ;). Ik geloof dat ik geen "puntjesprinses"ben zoals de Aboriginals.

*Heel leuk om te doen! Leuk om wat achtergrond informatie te horen en te weten van te voren!

*Leuk om te doen en het thema gaf inspiratie. Het was behoorlijk lastig maar omdat je de tijd krijgt heb je de kans zelf te expirimenteren.

*Leuk om zo weer eens anders bezig te zijn met collega's. Zo mooi als de Aboriginals daar moet ik nog even voor oefenen.

 

24-8-2017 Meijberg & Co bedrijfsfeest met collega’s.

*De groep zegt; leuke enthousiaste uitleg. Harstikke leuk om te doen! Superleuk, goed idee eigelijk iedereen kan het! Goede begeleiding.

*Hele leuke ervaring en nog wat origineels gemaakt. Bedankt ook voor het bekijken van de foto’s en verhalen. Goede herinnering zal het blijven.

 

23-8-2017 VVE Dijkhoeve Houten viert 15 jarig bestaan met een groep senioren.

*Meneer Boomsma zegt; in goed overleg is met Marlies van STUDIO 19C het initiatief genomen om met de bewoners van de Dijkhoeve “Koningslinde”  een schilderij te maken van 100x70 cm op Australische basis.

Motivatie:iets voor zijn allen, met zijn allen Kan dat?

Inez heeft dit fantastisch opgepakt en gaf de “garantie” dat men het leuk zou vinden en dat het leuk zou worden!!

Is dat uitgekomen?

Voor de volle 100%, iedereen heeft zicht er kostelijk mee vermaakt en bijna iedereen heeft ook echt bijgedragen! Begeleiding was zowel professioneel als sociaal heel goed en gezellig. Relatief oude deelnemersgroep zo laten genieten is al knap.

Hallo Inez, wij genieten met volle teugen na!!. Het was een ongekend succes. Van te voren denk je vaak: Hoe gaat zo’n stel ouderen om met zo’n project als verrassing en dan nog zelf aan de slag!!. Maar het kon niet beter. Groeten Rob Boomsma.

*Johan zegt; zonnnig, kleurrijk, creativiteit.

*Engelbert zegt; voor 100% een geslaagde 15 jaars herdenking.

*Maarten zegt;Onverwachte uitbarsting van creativiteit in en door de 15-jarige “Koningslinde”.

*W. Treep zegt; wij vonden het erg gezellig en voor herhaling vatbaar.

*Sarah Havenaar zegt:ik heb vroeger schilderles gegeven en vandaag vindt ik wonderlijk om te zien hoe wij 30x oude mensen, plezier hebben om samen bezig te zijn om samen een mooi schilderij te maken.

 

7-6-2017  Stichting Reinearde: groep collega's.

*Leuk het verhaal  over de Aboriginals, daarna aan de slag mrt het stipwerk. Erg Leuk...

*Super Leuk!

*Gewoon lekker ontspannen bezig zijn.

* Heel erg Aborigineel!

*Vanaf nu kom ik altijd "stip" ;) op tijd.

 

4-6-2017 Familie Reünie: leeftijd 18-35 jaar.

*Erg mooie plek en heel gezellig om samen te schilderen en creatief te zijn.

*Leuke originele activiteit. Bedankt voor de leuke middag.

*Erg leuke activiteit. Rustgevend en iets dat ik zelf niet zo snel zou doen terwijl hert hartstikke leuk is om te doen.

*Leuk en rustgevend zo met elkaar bezig te zijn. Je moet even de slag tee pakken krijgen maar als je eenmaal bezig bent was ik nirt meer te stoppen.

 

20-5-2017 Socomec: bedrijfsuitje collega's met hun gezinnen. 

*Aboriginals schilderen is erg leuk en rustgevend om te doen. Je kunt een eigen verhaal schilderen ( stippen ) of een  patroon of dier. Ik heb een salamander gemaakt en ben er erg trots op. De andere dames hadden hele leuke gekleurde  creaties gemaakt.

*Leuke ervaring ik vond het heel inspirerend, sociaal en leerzaam. Met een groep die elkaar niet allemaal kent geeft het een  goede sfeer.

*In vond het erg leuk om te doen. Ook het verhaal over de Aboriginals was erg leuk. Ik heb veel inspiratie opgedaan en ga het zeker thuis ook doen. Bedankt voor de leuke middag.

 

18-5-2017  Provincie Utrecht: Bedrijfsuitje collega's.

*Leuk om te doen, lekker creatief bezig zijn en ondertussen gezellig met elkaar kletsen.

*Leuke activiteit om je gedachte op papier te zetten. Leuk om collega’s te spreken. Inez vraagt op een fijne manier na  wat je gemaakt hebt.

*Het was voor mij leuk om weer eens met Australië bezig te zijn. Ik kom daar regelmatig en het is mijn tweede  thuisland. Schilderen is  het niet echt voor me maar ik vond het leuk om te doen.

*Erg Ontspannend!

*Heel leuk creatief bezig zijn met symboliek erachter.